En daarna - Mantle of the Expert | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Koninklijk Conservatorium Antwerpen
  • Postgraduaat Drama als leermiddel
  • En daarna

En daarna

Aanbod aan alumni

Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen koestert zijn alumni en houdt graag contact met hen. Alumni kunnen via dit formulier hun gegevens invoeren of updaten.

Afgestudeerd zijn aan een van onze opleidingen, betekent dat je:

  • gratis de masterclasses kan bijwonen die georganiseerd worden door het conservatorium (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Via de kalender vind je steeds een overzicht van de aankomende masterclasses.
  • tot het einde van het kalenderjaar volgend op het jaar van afstuderen gratis (gewoon) lid blijft van de Vrienden Conservatorium Antwerpen vzw. Lees meer
  • levenslang gratis lid blijft van de bibliotheek van het Koninklijk Conservatorium (uitleengeld moet wel betaald worden).

We hopen dat je ook ons blijvend informeert over je verdere artistieke prestaties en dat we je regelmatig mogen begroeten op onze activiteiten.

Alumni netwerk op facebook 

Ben je afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, het voormalig Herman Teirlinck Instituut, Studio Herman Teirlinck of Hoger Instituut voor Dans dan behoor je tot onze alumni. Voel je vrij om te posten over je artistieke bezigheden, jezelf en je vrienden te taggen in foto's, klasgenoten te zoeken en herinneringen op te halen. Heb je nood aan een artistieke kompaan voor een bepaald project, dan vind je hier misschien wie je zoekt.
Naar de alumnigroep

Nog verder studeren? Dat kan!

Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en het departement Onderwijs en Training van de AP Hogeschool bieden nog andere postgraduaten aan. Wil je je graag nog verder specialiseren in Mantle of the Expert? Hou dan de websites MantleoftheExpert.be en .com in de gaten voor bijkomende workshops en trainingsessies. Via die laatste website kun je je ook aanmelden voor een Quality Mark Level dat jou internationaal erkent als Mantle of the Expert-beoefenaar, trainer of ambassadeur.