! CANCELED ! Ik Werk Zo Geire | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • ! CANCELED ! Ik Werk Zo Geire

! CANCELED ! Ik Werk Zo Geire

! CANCELED !
Tot onze grote spijt moeten we besluiten dat met de stijgende besmettingsgraad en de verstrengde covid-19-maatregelen het vervolg van ARTICULATE (part 1) aan de Academie en ARTICULATE (part 2) aan het Conservatorium niet kunnen doorgaan.

-------------------

Muziektheatervoorstelling

door Teletext

“Voila, ik zou zeggen, welkom bij Agfa - allez, Gevaert 5 hier. Hoe begint alles bij Agfa? Een van de grote voordelen van Agfa is dat wij enorm veel toegevoegde waarde creëren. We zijn duurder dan papier, maar toch zijn we een gat in de markt en kunnen wij er onze boterham mee verdienen. En we maken ook ons eigen koud water ook, dus op dat gebied zijn we zelfbedruipend. Het is een evenwicht zoeken tussen veel kweken en veel afsterven. En we zijn zelfs nu zo ver, dat de afval de afval is van de afval van de afval. Die afval is voor ons pure energie. Ja, Gevaert is meer dan 150 jaar oud. Hoe begint alles bij Agfa?”

We werken om gezien te worden. We worden gezien in ons werk. Teletext onderzoekt in samenwerking met WALPURGIS de grenzen van het arbeiderslied in hun nieuwe muziektheaterproject ‘Ik Werk Zo Geire’. Op ARTICULATE tonen ze een work in progress, één van de laatste toonmomenten binnen hun onderzoekstermijn aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.

Door: Leonore Spee, Sascha Bornkamp e.a.
Co-productie: WALPURGIS
Met steun van: Stad Antwerpen
Met dank aan: Agfa

(Beeld: Monday Agbonzee Jr.)

 

>> Deze voorstelling maakt deel uit van het programma van ARTICULATE | BAUHAUS 1 0 1.