Overslaan en naar de inhoud gaan

Proficiat

Dankzij onze ondersteunende partners kunnen we met gepaste trots de laureaten van de beurzen 2019-2020 bekend maken.

  • Floris Van der Veken, saxofoon: ontvangt als laureaat van de Oranjebeurs een beurs ter waarde van €3000. Deze beurs wordt uitgereikt door het Oranjebeurscomité met de ondersteuning van de Belgisch-Nederlandse Vereniging en het Consulaat van Nederland in België. Floris zal een deel van het programma verzorgen tijdens het Nieuwjaarsconcert Oranjebeurs op 13 januari 2020 en een recital brengen in de ambtswoning van de Consul-Generaal van Nederland in het najaar van 2020.
  • Anke Verslype, jazzpercussie: laureaat Soroptimisten, ontvangt een beurs van €1500 uitgereikt door de Soroptimist International Club Antwerpen.
  • Daphné Termote, Kleinkunst: laureaat Soroptimisten, ontvangt een beurs van €750 uitgereikt door de Soroptimist International Club Antwerpen.
  • Nabiha El Nasire, Acteren: laureaat Soroptimisten, ontvangt een beurs van €750 uitgereikt door de Soroptimist International Club Antwerpen.

Proficiat allemaal! 

We willen hierbij de laureaten van harte feliciteren en onze partners expliciet bedanken voor hun steun. Deze beurzen betekenen veel voor onze studenten.

Aan de kandidaten die dit jaar niet bij de winnaars zijn willen we meegeven dat je je elk jaar opnieuw kandidaat mag stellen. 

Meer redenen tot applaus