Overslaan en naar de inhoud gaan

toelating master Dans
Dans

Data artistieke toelatingsproeven master Dans

De artistieke toelatingsproeven master Dans zullen doorgaan tussen 13 en 19 mei. Concretere data en informatie volgen later. Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'Artistieke toelatingsproef en infomomenten Dans' om op de hoogte te blijven.

audities master Dans datum deadline registratie
auditie 

T.B.A.

T.B.A.
     

Wil je je registreren voor de toelatingsproef Dans? Volg dan dit stappenplan

1. Registreer je voor de auditie
Je kan je maar voor één keer inschrijven per academiejaar voor dezelfde toelatingsproef tenzij de jury het specifiek vraagt na je eerste deelname.  

Je kan je nog niet registreren voor de artistieke toelatingsproef voor academiejaar 2019-2020. Blijf op de hoogte van de start van de registratie door je in te schrijven op de nieuwsbrief 'Artistieke toelatingsproef en infomomenten Dans'. 
 

2. Betaal online de administratieve kost
Om zeker te zijn van je registratie betaal je binnen de twee weken de administratiekost van 40 euro. De betaling gebeurt online via de inschrijvingsmodule. Administratiekosten worden in geen geval terugbetaald.

3. Voorbereiden voor de toelatingsproef
De inhoud wordt binnenkort gepubliceerd.

4. Bevestiging resultaat en engagement tot inschrijving
De bevestiging van het resultaat van de artistieke toelatingsproef wordt binnen de zeven kalenderdagen, te rekenen vanaf de beslissing, per e-mail verstuurd naar het e-mailadres opgegeven door de kandidaat.
Studenten die geslaagd zijn in de artistieke toelatingsproef bevestigen hun engagement om de opleiding te volgen. Stuur hiervoor een mailtje naar conservatorium@ap.be

 

STAP 3 tot 7. Na het slagen voor de artistieke toelatingsproef