Overslaan en naar de inhoud gaan

toelating leraar Specifieke Lerarenopleiding Dans
Specifieke Lerarenopleidingen Dans, Drama en Muziek

Ben je een nieuwe student in het Koninklijk Conservatorium en voldoe je aan de diploma- en taalvoorwaarden van de specifieke lerarenopleiding?

Bij inschrijving dien je je identiteitskaart en een kopie van diploma Hoger Secundair Onderwijs + kopies van diploma('s), getuigschrift(en), rapport(en) van reeds gevolgd hoger onderwijs voor te leggen.

SCHRIJF JE IN

 

Ben je al student aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en ben je nog niet ingeschreven in de Specifieke Lerarenopleiding?
Stuur een mailtje naar het studentensecretariaat met de melding dat je je wenst in te schrijven

Ben je student of afgestudeerd aan een andere dansopleiding? 
Studenten die een dansopleiding voltooiden, vergelijkbaar met de professionele Bachelor dans maar niet leidend tot dat diploma, moeten eerst deelnemen aan de artistieke toelatingsproef Bachelor dans. Indien geslaagd voor de toelatingsproef wordt op basis van eerder verworven kwalificaties (EVK) een individueel traject samengesteld. Contacteer het opleidingshoofd annouk.vanmoorsel@ap.be vóór 9/06 om je kandidaat te stellen voor deze procedure.

Ben je professioneel danser?
Dansers die kunnen aantonen minimaal 5 jaar professioneel gedanst te hebben kunnen inschrijven in de lerarenopleiding dans na een artistiek toelatingsexamen. Contact hiervoor het opleidingshoofd annouk.vanmoorsel@ap.be