Overslaan en naar de inhoud gaan

toelating bachelor Woordkunst
Drama

STAP 2. Artistieke toelatingsproef

Als je voldoet aan de diploma- en taalvoorwaarden (STAP 1) dien je als tweede stap te slagen voor de artistieke toelatingsproef.


Data artistieke toelatingsproeven Woordkunst (onder voorbehoud van de maatregelen met betrekking tot de indijking van het Corona virus)

TOELATINGSPROEF DEADLINE DIGITALE EERSTE RONDE

CONTACTLUWE TWEEDE RONDE

sessie 1
registratie tot 20 mei

maandag 29 juni 2020 - 18u 

vrijdag 3 juli 2020

sessie 2
registratie tot 2 augustus

maandag 24 augustus 2020 - 18u

vrijdag 28 augustus 2020

De maatregelen die het Koninklijk Conservatorium Antwerpen (AP Hogeschool) neemt om de verspreiding van het Coronavirus in te dijken heeft invloed op de toelatingsproeven in april.

 

 

Wil je deelnemen aan de artistieke toelatingsproef Drama? Volg dan deze procedure

1. Registreer je voor de toelatingsproef

Je kan per afstudeerrichting per jaar maar voor één sessie registreren. Je kan wel deelnemen aan de proeven voor de verschillende afstudeerrichtingen (Woordkunst – Kleinkunst – Acteren).

 

2. Betaal online de administratieve kost
Om zeker te zijn van je registratie, betaal je online en binnen de twee weken de administratiekost van 40 euro. Administratiekosten worden in geen geval terugbetaald.

3. Bereid je voor op de toelatingsproef
Na registratie krijg je toegang tot een webpagina met de opgelegde teksten.

Enkele weken voor de toelatingsproef krijg je per mail de digitale opdrachten die worden ingeleverd op 29 juni 2020 of 24 augustus 2020.

4. Digitale eerste ronde en contactluwe tweede ronde (onder voorbehoud van de maatregelen met betrekking tot de indijking van het Corona virus)
Op maandag dien je de digitale opdrachten in, op woensdag is er jury en krijg je te horen of je doorgaat naar de 2e ronde. 
In dat geval krijg je een kleine opdracht en zien we je op vrijdag in het Conservatorium voor de contactluwe tweede ronde, met inachtneming van de hygiëneregels en de social distancing t.g.v. Covid19. Die avond krijg je het resultaat van de proef te horen en weet je of je geslaagd bent.

5. Bevestiging v/d resultaten van de toelatingsproef
De resultaten van de artistieke toelatingsproeven worden binnen de zeven kalenderdagen, te rekenen vanaf de beslissing, per e-mail verstuurd naar het e-mailadres opgegeven door de kandidaat.

 

STAP 3 tot 7. Na het slagen voor de artistieke toelatingsproef