Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Koninklijk Conservatorium Antwerpen
  • Stichting en Vrienden Conservatorium Antwerpen

Stichting en Vrienden Conservatorium Antwerpen

Stichting Conservatorium Antwerpen

De Stichting Conservatorium Antwerpen werd opgericht in 1999. Voorzitter is Cathy Berx, gouverneur van de provincie Antwerpen. Jaarlijks financiert de Stichting de aankoop en herstelling van instrumenten. Met de steun van de Stichting kunnen masterclasses georganiseerd worden waarbij internationaal vermaarde musici of podiumkunstenaars samenwerken met studenten. Jaarlijks kent zij beurzen toe aan een aantal studenten. Elk jaar wordt er een prachtige gala-avond georganiseerd waarbij een belangrijke persoonlijkheid uit de wereld van muziek of podiumkunsten zoals Toots Thielemans, Philippe Herreweghe, Dora van der Groen, Sidi Larbi Cherkaoui en Gerard Mortier (postuum), de eretitel maestro honoris causa overhandigd krijgt.

Word DONATEUR

Voor een jaarlijkse bijdrage van minimum €1.000 wordt u donateur van de Stichting.
Stort uw bijdrage van minimum €1.000 op rekening BE23 3200 1230 1791 van de Stichting Conservatorium Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 155, 2018 Antwerpen.

Word MECENAS

Word voor een jaarlijkse bijdrage van minimum €1.000 mecenas van de Stichting en u ontvangt hiervoor een fiscaal attest. Stort uw bijdrage van minimum €1.000 op de projectrekening BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTNEB1) van de Koning Boudewijnstichting en vermeld "128/2838/00002" als gestructureerde mededeling. Het fiscaal attest wordt u automatisch door de Koning Boudewijnstichting toegezonden. Word PARTNER Als bedrijf betaalt u een jaarlijkse bijdrage van €7.500 voor een partnership met de Stichting en er wacht u een brede waaier van samenwerkingsmogelijkheden.

Contact
Contactpersoon Ann Lommelen vertelt u er alles over.
Contacteer Ann Lommelen op het nummer +32 3 244 18 06 of mail naar ann.lommelen@ap.be.

Vrienden Conservatorium Antwerpen

Talent moet zich kunnen tonen. Een artiest heeft een podium en publiek nodig. Als Vriend maakt u dit mogelijk. U ontdekt als eerste de groten van morgen en geniet van pril ontluikend talent in de eeuwenoude traditie van het conservatorium.

Word VRIEND

Vanaf een bijdrage van €25 bent u gewoon lid
U ontvangt gratis de tweemaandelijkse Kalender.
U krijgt korting op de vriendenactiviteiten.

Vanaf een bijdrage van €50 bent u steunend lid
U ontvangt gratis de tweemaandelijkse Kalender.
U krijgt korting op de vriendenactiviteiten.
U ontvangt de jaarlijkse Editie van de Vrienden Conservatorium.
​​​​​
Vanaf een bijdrage van €150 bent u beschermlid
U ontvangt gratis de tweemaandelijkse Kalender.
U krijgt korting op de vriendenactiviteiten.
U ontvangt de jaarlijkse Editie van de Vrienden Conservatorium.
U krijgt gratis toegang tot alle concerten en evenementen van de Vrienden Conservatorium.

Hoe? 

U stort het bedrag van uw lidmaatschap (€25, €50 of €150) op rekening BE98 3631 2781 2593 van de vzw Vrienden Conservatorium Antwerpen, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen.
U krijgt uw lidkaart per post toegestuurd en vanaf €50 bezorgen we u eveneens de jaarlijkse Editie. Het lidmaatschap is steeds geldig voor twee personen en geldt per kalenderjaar.

Naar de website van Stichting en Vrienden Conservatorium Antwerpen