In de kijker | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Index
  • In de kijker

In de kijker

Op deze pagina kan je terecht voor alle nieuwtjes uit de kunstenwereld en kom je te weten waar onze alumni mee bezig zijn.

  • Waar ben je terechtgekomen? Het is een vraag die niet alleen de Academie zich stelt over haar alumni, maar waar je als oud-student ook nieuwsgierig naar bent. Daarom willen we ons alumni netwerk - letterlijk - op de kaart te zetten. Via dit formulier kan je je gegevens invoeren of updaten zodat we met trots je activiteiten kunnen volgen, waar je ook bent!
  • Wil je weten hoe het met onze alumni gesteld is? Neem dan een kijkje op Alumnieuws en blijf op de hoogte!
  • Af en toe gaan we in gesprek met een alumnus/alumna. Zo komen we te weten wat hen drijft, waar ze naartoe willen en wat hun grootste dromen zijn. Hou de website in de gaten voor nieuwe verhalen!

NIEUW OP DE ACADEMIE

Vanaf dinsdag 15 november start een nieuw initiatief genaamd Every Two Weeks op de Academie en dat vindt plaats, je raadt het nooit, elke twee weken! Uitgangspunt is dat studenten/alumni een platform krijgen om iets uit te proberen, dit experiment kan ook dienen als een sociaal moment om elkaar te ontmoeten en verbindingen over het bredere academienetwerk te versterken. Het project wordt gezamenlijk georganiseerd door Expanding Academy, de Student Council en The Alumni Network en loopt het hele jaar door.

Hieronder vind je de affiches van de eerste drie edities, respectievelijk gepland op 15 november, 29 november en 13 december.

     

Als je vragen of ideeën hebt voor toekomstige sessies, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Jackson Shallcross-Platt via jshallcrossplatt@gmail.com.

NIEUWS

Naar aanleiding van de recente beslissing de stedelijke projectsubsidies voor cultuur te schrappen, stelden de hoofden van de Antwerpse Schools of Arts samen met ARIA een open brief op voor de schepen van cultuur.

Je kan de brief HIER lezen.