Zevenkamp | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Index
  • Evenement
  • Zevenkamp

Zevenkamp

Masterprojecten Woordkunst 2018

JONATHAN VAN DER HORST - LIEVER (NIET)
Door de lens van vier personages gaat Jonathan op zoek naar uitzicht op een betere toekomst. Alleen botst hij daarbij telkens op zichzelf en de geschiedenis. Een caleidoscopische voorstelling over hoe actie mogelijk is in een onoverzichtelijke wereld.

ANKE VAN MEER - MONO NO AWARE (物の哀れ)
“Toen ik besefte dat je écht weg was, was mijn eerste reactie het aftasten van mijn lichaam. Zoals je dat doet als je beseft dat je je sleutels kwijt bent.”
Een audio-installatie over achterlaten, zoeken en gevonden worden.
Reserveren verplicht via: mononoaware@outlook.be

JUICY DUNE - IJSSELMUIDEN - +
“Mijn kamer zit in mij. Jij zit in mijn kamer. Ik zit in jouw wang. Dus jij zit in mij in jou. Is dat het dan, wat je bedoelt?”
+ is een poging tot betekenen en verbinden, het risico van jezelf delen met elkaar, is één + twee is +
- met Sascha Bornkamp.

CHARLOTTE VAN DEN BROECK - DE KOENEN, LATE NIGHT
“Ze houden van re-enactments. Zo hebben ze al geslapen in het bed van Paul Van Ostaijen en brachten ze een dag door in de Middeleeuwen. Ze hebben ervaring met in het spoor van dode zielen lopen.” Een gesprek met schrijver Koen Peeters, kunstenaar Koen Broucke en architect - criticus Koen van Synghel over tragische architecten, kunst en vakmanschap, mislukte gebouwen, de publieke ruimte en feit en fictie.

XANDRY VAN DEN BESSELAAR - EEN GEVECHT. IN DE EERSTE PLAATS MET ONSZELF.
“In deze wereld. Waarin een musical over de oorlog langer speelt dan de oorlog zelf duurde.”
Een theatertekst over verandering. Omdat ‘revolutie’ te romantisch klinkt. Een zoektocht naar manieren om de wereld naar je hand te zetten. Of dat mogelijk is. Met het risico te worden ingehaald door de geschiedenis. Of jezelf.

ANNA DUPON - WANKELMOED
“Buiten, in de zonnige straten, stappen mensen rond. Ze lijken vastbesloten en onderweg. Ze roepen “Lekker hè?” en trekken hun jassen uit. Hun dagen zijn gevuld met een kalme structuur.” Op onderzoek in de wereld van de psychiatrie.

JONAS DE BRUYN - FEU/ PARESSEUX
Luik. Een lege, witte kamer. Em zit op de vensterbank. Ze kijkt hoe de mensen beneden door de sneeuw naar hun werk schuifelen, met hun aktetassen en hun koffie van de Italiaan op de hoek.
Een voorstelling van Jonas de Bruyn met Paulien Rondou.

Facebook event

Het uurrooster

Infomoment

zaterdag 26 mei 2018 van 11u tot 12u

Terwijl de masterstudenten in volle voorbereidingen zijn van 'Zevenkamp' kan je vragen stellen aan coördinator Marleen Vertongen, ook een aantal docenten zullen aanwezig zijn. 

Schrijf je in

 

Locatie