What's Next?! JINT about local and international projects with youngsters and subsidies | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • What's Next?! JINT about local and international projects with youngsters and subsidies

What's Next?! JINT about local and international projects with youngsters and subsidies

What's Next?! Lokale en internationale projecten met jongeren en subsidies

15.11 > 19:00-21:00

Ben jij een gepassioneerde jonge kunstenaar op zoek naar nieuwe ondersteuningsmogelijkheden en kansen om met je artistieke projecten een lokale impact of een internationaal uitwisselingsproces op te starten? Dan mag je onze informatiesessie over de subsidiemogelijkheden binnen Erasmus+ en European Solidarity Corps niet missen!

Inhoud van de infosessie

We laten je via een informatiesessie kennismaken met de diverse mogelijkheden die JINT biedt voor jongeren (tussen 18 en 30 jaar) die via een artistiek project willen inzetten op solidariteit, participatie en/of internationale uitwisseling. Je krijgt voorbeelden van reeds goedgekeurde creatieve of artistieke projecten met en voor jongeren en we staan stil bij de criteria waaraan je bij de verschillende projectoproepen dient te voldoen.

We geven je een inzicht in projectmatig denken en de bijbehorende onderdelen die in een aanvraagdossier van pas komen. We delen praktische tips en tricks om van jouw artistiek droom een concreet plan en project te maken.

Dit inspirerende evenement vindt plaats op woensdag 15 november om 19:00 op de Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. We verwachten actieve deelname van de geïnteresseerden.

 

Welkom!


What's Next?! Lokale en internationale projecten met jongeren en subdisies
15.11 > 19:00-21:00
Wintertuin, Mutsaardstraat 31, 2000 Antwerpen