Benefietconcert met Marie Daulne ZAP MAMA | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Koninklijk Conservatorium Antwerpen
  • Benefietconcert met Marie Daulne (ZAP MAMA)

Benefietconcert met Marie Daulne (ZAP MAMA)

Wie aanwezig was, kan getuigen: het Benefietconcert van 26 november 2019 was één groot feest. De studenten van de jazzafdeling gaven samen met Marie Daulne (ZAP MAMA) een indrukwekkend concert met muziek van ZAP MAMA. Marie Daulne werd zeer terecht opgenomen in de eregalerij van Maestro’s Honoris Causa van de Stichting en alle aanwezigen genoten van een stijlvolle receptie na het concert.

"Met haar muziek wil ZAP-mama frontvrouw Marie Daulne -van
vele muzikale markten thuis en gretig ‘zappend’ tussen
instrumenten- vooral gemeenschappen samenbrengen."

Gouverneur Cathy Berx, voorzitter van de Stichting over het belang van kunst. Lees haar toespraak hier

Dankzij de benefietconcerten, de stortingen via de projectrekening bij de Koning Boudewijnstichting en de bijdragen van het Conservatorium en de Vrienden Conservatorium Antwerpen kon de Stichting reeds voor een marktwaarde van €600.000 investeren in de aankoop en restauratie van piano’s. De kers op de taart, de aankoop van een concertvleugel voor de Witte zaal, is nu echt in zicht. De actie loopt nog even en steun is nog steeds van harte welkom, voor meer info zie www.savethepiano.be.

De Stichting nodigt u alvast uit op de volgende benefietvoorstelling op donderdag 26 november 2020 in de Rode Zaal van deSingel.

📷 Marc Wellens & Albert Engelen