SHOW + EXPO 2023 | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • SHOW + EXPO 2023

SHOW + EXPO 2023

SHOW + EXPO 2023
9 + 10 JUNE

De Antwerpse Modeafdeling maakt zich klaar voor de grootste modehappening van het jaar! De 360ste verjaardag van de Academie en de 60ste van haar Modeafdeling maken deze editie extra feestelijk. Vrijdag 9 en zaterdag 10 juni worden alle modeliefhebbers en -professionals in de Waagnatie verwacht voor de SHOW en EXPO van de Antwerpse modestudenten.

De Modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen – AP Hogeschool, palmt twee ruimtes van de Waagnatie in met creaties van haar modestudenten. In de ene hal verzamelt het publiek rond de catwalk voor de SHOW van de bachelors en masters, terwijl in de andere EXPO-hal de collecties van de masters van dichtbij bewonderd kunnen worden.

Meer dan 120 ambitieuze jonge modemakers, afkomstig uit de hele wereld, wekken hun ontwerpen tot leven en tonen hun stukken op de catwalk van de SHOW. Van prille 1BA ontwerpen, over de 2BA historische kostuums, de 3BA wereldkostuums en hun eerste collectiestukken tot aan het slotstuk van de mastercollecties: de Antwerpse Modeafdeling kiest er resoluut voor om alle studenten een platform te geven tijdens hun unieke en feestelijke eindejaarspresentatie.

In de EXPO presenteren de 15 masterstudenten hun collecties. Deze opstelling is opgevat als installatie voor de internationale jury maar staat ook open voor het publiek. Een unieke kans om de ontwerpen van dichtbij te bewonderen alvorens ze op de catwalk te zien passeren!

Dit jaar staan de SHOW en de EXPO voor het eerst onder creatief toezicht van Brandon Wen. Brandon: “Dit jaar wordt groots. Met de SHOW zelf, de EXPO van de Masters, de offSHOW tentoonstellingen in de stad, EN onze 60ste verjaardag, gaan we er helemaal voor om onze afdeling te tonen. We hebben het hele jaar door gecreëerd, gedroomd, getekend, genaaid en gemaild om iets heel moois en heel dynamisch te maken en iedereen zal er plezier aan beleven. Laat je inspireren en maak deel uit van dit eerste jaar van een nieuwe Antwerpse generatie.”

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

TICKETS www.showww.be

SHOW:
9 JUNE — SOLD OUT!
10 JUNE — 15€ STANDING — LAST TICKETS!

WAITING LIST → CONTACT US

EXPO:
9 JUNE — 10€ PRESALE | 15€ DOOR
10 JUNE — 10€ PRESALE | 15€ DOOR

VIP TICKETS

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

INFO & TICKETS  |  FB-EVENT  |  INSTA FASHION DEPARTMENT

SHOW + EXPO 2023
9 + 10 JUNE

18:00 → bar + food trucks
18:00-20:00 → EXPO
20:00 → SHOW

Waagnatie, Rijnkaai 150, Antwerp