WWWSHOWWW 2021 | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • WWWSHOWWW 2021

WWWSHOWWW 2021

WWWSHOWWW 2021
www.showww.be

'Class of 2021' Antwerpse Modeafdeling studeert af met nieuwe WWWSHOWWW

Na het grensverleggende debuut in 2020 van het digitale afstudeerplatform 'WWWSHOWWW' onthulden 150 modestudenten van de Modeafdeling van de Antwerpse Academie op zaterdag 19 juni hun harde werk via een nieuwe virtuele show. 

Reeds snel werd de beslissing genomen om het digitale platform te hernemen omdat het digitale afstudeerplatform een belangrijk experiment is gebleken voor de toekomst van de mode. Nadat de WWWSHOWWW op 19 juni 2021 live ging voor een wereldwijd publiek van modeliefhebbers, werd het resultaat reeds door 16.000 unieke bezoekers bekeken.

Naast de virtuele kamers van alle 150 studenten waarin de collecties van dichtbij bewonderd kunnen worden, kunnen ook de 'Blind Date'-videogesprekken tussen zwaargewichten uit de mode-industrie en studenten worden bekeken. Het hoogtepunt van de show bestaat uit de collectie- en videopresentaties van de 20 Masterstudenten in het vernieuwde KMSKA. 

Naast het digitale aanbod, worden de afstudeercollecties van de modemasters ook fysiek tentoongesteld – samen met de masters van alle andere afstudeerrichtingen – als onderdeel van MASTERS EXPO 2021. Zie HIER voor praktische info.

www.showww.be

@royalacademyantwerp

@antwerpfashionofficial