In de kijker | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • In de kijker

In de kijker

De Antwerpse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten blaast binnenkort 360 kaarsjes uit. Je kan je dus al inbeelden hoeveel studenten de afgelopen jaren - en eeuwen! – hier zijn afgestuurd en de ateliers en klaslokalen hebben ingeruild voor een carrière in de kunstensector of het culturele veld.

We zetten onze alumni graag in de bloemetjes, maar ook vooral in de kijker.

  • Ben je geïnteresseerd in de activiteiten van onze onderzoekers, docenten en alumni? Bezoek dan de pagina Extra Muros op onze de website.
  • Heb je vragen of opmerkingen of wil je ons op de hoogte brengen van een (toekomstige) tentoonstelling of activiteit? Aarzel dan niet om een bericht te sturen naar alumni.academy@ap.be.

IN DE KIJKER

Afgestudeerd als artiest, maar wat nu? Op zoek naar een netwerk en steunpunten? Nieuwsgierig naar alumniverhalen?

Kom dan op woensdag 29 juni naar de allereerste sessie van JAM, een nieuw initiatief in de Antwerpse kunstwereld, door alumni voor alumni. Meer informatie via het Facebookevent.

OPROEP

Ben je (onlangs) afgestudeerd aan de Academie en heb je mooie, leuke en interessante foto's van je proclamatie? Of heb je op zolder een doos met oude, vergeelde foto's waar alumni van vroeger breed lachend naar de camera kijken? Deel deze gerust met alumni.academy@ap.be met de vermelding van het (afstudeer)jaar en de namen van de personen op de foto.

Gebruik vanaf nu de hashtag #royalacademyantwerpalumni en blijf op de hoogte van elkaars activiteiten.