Introductieweek ➡ 12 tot 16 september 2023 | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • Introductieweek ➡ 12 tot 16 september 2023

Introductieweek ➡ 12 tot 16 september 2023

Intro week!

We kijken er enorm naar uit om alle nieuwe gezichten te zien op onze boeiende Introweek. Deze speciale week, nog voordat je lessen beginnen, is exclusief voor nieuwe studenten en nodigt uit om contacten te leggen, de campus te verkennen en kennis te maken met je toekomstige docenten. Het is een moment waarop je rustig kunt wennen aan het ritme van het conservatorium, zodat je straks ook vlot de overstap kan maken naar het echte studentenleven. 

Tijdens de Introweek kom je in contact met medestudenten uit de verschillende domeinen. Je bouwt misschien je eerste vriendschappen en samenwerkingen op en wie weet gaan die wel een leven lang mee.

Door middel van interactieve workshops, rondleidingen en sociale evenementen leer je niet alleen de fysieke ruimtes van het conservatorium kennen, maar krijg je ook inzicht in de artistieke filosofie die de basis is voor onze instelling.

Onze docenten en medewerkers zullen je al meteen enkele waardevolle inzichten meegeven in de door jou gekozen studierichting en de algemene werking van onze school. 

De Introweek is niet alleen bedoeld om te acclimatiseren, maar ook om je onder te dompelen in de sfeer van creativiteit en leren die het Koninklijk Conservatorium Antwerpen kenmerkt. Tegen de tijd dat je reguliere lessen beginnen, voel je je hopelijk al sterk verbonden aan je studie en je studiegenoten, klaar om met een gezonde portie enthousiasme en toewijding aan je studie kan beginnen.

We kijken ernaar uit om je als kunstenaar en als persoonlijkheid te zien groeien binnen onze school en daarbuiten. Laat de introductieweek een fijne eerste stap zijn naar een hele mooie tijd bij ons.