Nieuw nummer FORUM+ (oktober 2022) | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • Nieuw nummer FORUM+

Nieuw nummer FORUM+

Het nieuwe FORUM+ nummer is uit!

Eerder dit jaar lanceerde FORUM+ het dossier 'De kunst van (ver)talen | (Trans)literate art'. Een deel van de bijdragen in dit oktobernummer breien daar een vervolg aan. We nodigen lezers uit om verder in dialoog te gaan met deze teksten. Taal, diversiteit en macht zijn complexe thema’s die steeds nieuwe perspectieven uitlokken en ons blijven prikkelen om onze inzichten met elkaar uit te wisselen.

Met bijdragen van Charlotte Vanhoubroeck, Sodie Decock, Sarah Van Hoof, Nina Lykke Risk Hazekamp, Max Greyson, Mirjam van Tilburg, Mira Bryssinck, Kurt Bertels, Edith Cassiers, Enrica Camporesi, Assia Bert, Elisa Seghers en Nele Wynants.

→ Lees alle artikels gratis op www.forum-online.be


FORUM+ verschijnt drie keer per jaar (februari, mei, oktober) en wordt uitgegeven door Amsterdam University Press (AUP) en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen (KCA), in samenwerking met het Antwerp Research Institute for the Arts (ARIA).


Oproep tot bijdragen: kunstschool als ecosysteem 

Het nieuwe dossier van FORUM+ verzamelt bijdragen over de kunstschool als ecosysteem in de 21e eeuw. De redactie verwelkomt expliciet bijdragen over praktijken waarin de relatie tussen onderzoek en de kunstschool een rol speelt, maar ook visuele essays die verbonden kunnen worden met de thematiek.
Deadline 17 April 2023

Meer informatie