Partners - bolster | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Koninklijk Conservatorium Antwerpen
  • Partners

Partners

NEXTENSA

Als Leasinvest Real Estate sponsorde nextensa voorheen al meer dan tien jaar de Stichting Conservatorium en blijft er ook binnen Bolster van overtuigd dat ze daardoor hun steentje bijdragen tot het ontwikkelen van jonge muzikale en andere talenten in deze snel veranderende gemeenschap. In deze prestatiegerichte maatschappij is het goed om ook kansen te geven aan jongeren die hun culturele en muzikale dromen waarmaken en die niet altijd cijfermatig in te vullen zijn.

LIONS CLUB ANTWERPEN TER BEKE

Het begin van de samenwerking van Lions Club Antwerpen Ter Beke met  Stichting Conservatorium Antwerpen gaat terug tot 2003. Zij stapten ondertussen mee in het verhaal van Bolster: "In de Club was het besef gerijpt dat naast financiële bijdrage aan sociale projecten ook steun aan de uitbouw van hoogstaand cultureel aanbod onze inzet verdient. De jarenlange fijne samenwerking in het kader van de Kersthappening in de Antwerpse Sint-Carolus Borromeus- en Sint-Pauluskerken heeft onze appreciatie voor de doelstellingen en de werking van Bolster (voorheen de Stichting) nog versterkt. Zij is een uiterst  belangrijk complement voor de uitstraling en de ontwikkeling van het Conservatorium."

PIANO’S MAENE

"Piano’s Maene investeert al tientallen jaren in verschillende culturele sectoren met een bijzondere aandacht voor onderwijs. Een onderwijsinstelling zoals het Koninklijk Conservatorium creëert namelijk een omgeving waar belangrijke culturele waarden worden doorgegeven voor een volgende generatie. We zijn dan ook trots om ons een partner van Bolster te mogen noemen omdat wij zo ook kunnen bijdragen aan dit essentiële en waardevolle proces."

SOUDAL

Vic Swerts, afgevaardigd beheerder Soudal: "In de zoektocht naar creatief talent ontmoeten Bolster en de ondernemer elkaar."

YAMAHA

De geschiedenis van Yamaha begon toen de oprichter, Torakusu Yamaha, in 1887 een kapot harmonium repareerde. Kort daarna bouwde hij met succes het eerste harmonium dat in Japan werd gebouwd. Sindsdien is Yamaha doorgegaan met het produceren van producten van hoge kwaliteit door traditioneel vakmanschap te combineren met geavanceerde digitale technologie. De geluidskwaliteit die door een Yamaha-muziekinstrument wordt geproduceerd, weerspiegelt de jarenlange opgebouwde technische expertise en het vakmanschap van het bedrijf.

Cronos

De Cronos Groep is een uitgesproken voorbeeld van innovatief ondernemerschap.Oorspronkelijk werd de groep opgericht voor en door technologie mensen met de uitdrukkelijke bedoeling om die mensen te helpen doorgroeien indien gewenst tot en met het ondernemerschap toe.Ondertussen is dit mission statement verbreed en is de groep verrijkt met mensen uit de creatieve sector die goed communiceren met de ‘business mensen’ en die perfect samenwerken met De Cronos Groep IT-mensen om tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor klanten te komen.

Bank Delen

Pionier in behoedzaam bankieren sinds 1936. Delen kiest resoluut voor duurzame groei, aangepast aan de technologische evolutie met behoud van de ingrediënten die haar sterk hebben gemaakt: de familiale verankering, het behoren tot een sterke financiële groep, de zin voor persoonlijk contact, de duurzaamheid in alle aspecten van haar beheer en een doordachte efficiëntie.

Proximus

Beter leven, slimmer werken: onze ambitie om mensen en bedrijven in heel België te helpen dit te bereiken, ligt aan de basis van onze #inspire 2022-strategie. We willen een wereld van digitale mogelijkheden openen voor België door ons te richten op onze vier belangrijkste engagementen: het beste gigabit-netwerk voor België bouwen, de winstgevendheid verhogen via partners en ecosystemen, handelen voor een groene en digitale samenleving, en opereren als een digital native bedrijf.