Shayli Harrison | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Persoon
  • Shayli Harrison

Shayli Harrison

Shayli Harrison is een alumna van de Antwerpse Modeafdeling. Haar ontwerpen zijn gekenmerkt door haar eigen radicale esthetiek, werden reeds gedragen op tournee met Björk en verschenen in talloze tijdschriften zoals o.a. Vogue Australia, Vogue Italia, Elle Belgium, Purple, 1 Granary, King Kong en iD.
Tijdens haar studie ontwikkelde Harrison een interesse in speculatief design en een digitale toekomst en initieerde ze de eerste VR-presentatie die op de Modeafdeling werd getoond. Toen ze haar Master in 2018 afrondde, produceerde ze Vision 12, een VR-kunstwerk in opdracht van Z33 in Hasselt (België) als onderdeel van de Dissidence tentoonstelling.
Sindsdien werkte Harrison bij het luxe modehuis Manish Arora in New Delhi en keerde ze terug naar Antwerpen tijdens de pandemie om haar eerste digitale modecollectie te ontwikkelen. Door deze ervaring richtte ze MUTANI op: een merk dat aspirationele identiteiten in-game vertaalt naar hoog-creatieve, fashion forward wearables in digitale en fysieke vorm. 
 

www.mutani.io