Alumnieuws | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan

Alumnieuws

De Antwerpse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten blaast binnenkort 360 kaarsjes uit. Je kan je dus al inbeelden hoeveel studenten de afgelopen jaren - en eeuwen! – hier zijn afgestuurd en de ateliers en klaslokalen hebben ingeruild voor een carrière in de kunstensector of het culturele veld.

We zetten onze alumni graag in de bloemetjes, maar ook vooral in de kijker!

  • Mode alumnus Cedric Jacquemyn en mede-oprichter Quinten Schaap lanceerden onlangs Bakermat, een "symbiose tussen een textielwinkel, virtuele stoffenbibliotheek en materiaalagentschap; een plek waar jouw artistieke visie voldoet aan de nieuwste innovaties uit de branche." Lees er hieronder meer over!
  • Mode alumnus Igor Dieryck is trots om zijn nieuwe samenwerking met Komono voor te stellen, voor het 38e Festival van Hyères! Ze werkten samen aan een vernieuwde versie van zijn montuur in een meer draagbare vorm. Proficiat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Dieryck (@igordieryck)

Ben je geïnteresseerd in de activiteiten van onze onderzoekers, docenten en alumni? Bezoek dan de pagina Extra Muros op onze de website.

Wil je ons op de hoogte brengen van een nieuwe tentoonstelling, publicatie of prijs die je hebt gewonnen? Aarzel dan niet om een bericht te sturen naar alumni.academy@ap.be.