En daarna master Dans | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Koninklijk Conservatorium Antwerpen
  • Master Dans
  • En daarna

En daarna

Doorheen de masteropleiding, heb je gewerkt aan het uitdiepen en beantwoorden van je onderzoeksvragen, waardoor je nu een uitgebreide toolkit hebt om te groeien in een individueel traject binnen het internationale werkveld.

Aanbod aan alumni

Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen koestert zijn alumni en houdt graag contact met hen. Alumni kunnen via dit formulier hun gegevens invoeren of updaten.

Afgestudeerd zijn aan een van onze opleidingen, betekent dat je:

  • gratis de masterclasses kan bijwonen die georganiseerd worden door het conservatorium (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Via de kalender vind je steeds een overzicht van de aankomende masterclasses.
  • tot het einde van het kalenderjaar volgend op het jaar van afstuderen gratis (gewoon) lid blijft van de Vrienden Conservatorium Antwerpen vzw.
  • levenslang gratis lid blijft van de bibliotheek van het Koninklijk Conservatorium (uitleengeld moet wel betaald worden).

We hopen dat je ook ons blijvend informeert over je verdere artistieke prestaties en dat we je regelmatig mogen begroeten op onze activiteiten.

Alumni netwerk op Facebook

Ben je afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen of het Hoger Instituut voor Dans, dan behoor je tot onze alumni. Voel je vrij om te posten over je artistieke bezigheden, jezelf en je vrienden te taggen in foto's, klasgenoten te zoeken en herinneringen op te halen. Heb je nood aan een artistieke kompaan voor een bepaald project, dan vind je hier misschien wie je zoekt.

Naar de alumnigroep

 

Verder studeren? Dat kan! 

Binnen de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen kan je een onderzoeksproject aangaan of een Doctoraat in de Kunsten behalen. 
 

Je kan ook kiezen voor een Educatieve master in muziek en podiumkunsten. Deze opleiding neemt een voltijds jaar in beslag, waarbij je 60 studiepunten verzameld, maar je kan er ook voor kiezen om het traject te spreiden over meerdere jaren. In samenspraak met je coördinator, kunnen we een individueel studieprogramma voor je uitwerken. Op die manier kan je je opleiding combineren met de master dans. Voor meer informatie kan je de pagina's van de educatieve master hier bekijken.