Wedstrijden | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan

Wedstrijden

Wil je je kans wagen om als kunstenaar je stempel te drukken op de globale kunstenscène? Dan zijn wedstrijden de ideale springplank. Hieronder worden regelmatig oproepen geplaatst om deel te nemen aan zulke competities. Wees er snel bij en waag je kans!

OPEN CALL: KUNST IN  HUIS

Ben je een startende kunstenaar met professionele ambities? Stel je dan kandidaat voor onze Open Call. Samenwerken met Kunst in Huis bezorgt je zichtbaarheid onder een breed publiek van kunstliefhebbers en een select gezelschap van kunstprofessionals en kan je carrière een boost geven.

Kunst in Huis is voortdurend op zoek naar nieuwe kunstenaars om de collectie mee uit te breiden. Daarvoor wordt er actief gescout naar nieuw, opkomend talent door een externe jury van experten. Kunstenaars die zich zelf kandidaat willen stellen voor een samenwerking met Kunst in Huis kunnen deelnemen aan onze Open Call. Meer gedetailleerde info over de indien – en selectieprocedure vind je HIER.


OPEN CALL: MAISON & OBJET

Ter gelegenheid van de Maison & Objet Show organiseert SAFI de Future on Stage Competition om jonge innovatieve merken in decoratie, design en kunst in het leven en platform te geven.

Als je...

... nieuwe merk minder dan 3 jaar oud is

... producten aanbiedt op het gebied van decoratie, design en kunst inhet leven

... merkidentiteit (visuele identiteit, storytelling, producten lanceren) al opgebouwd izs

... al producten getest en/of op de markt gebracht hebt, klaar bent om hun productiesnelheid te verhogen en jezelf op de markt te zetten

... nog nooit hebt deelgenomen aan de Maison & Objet Show

Aarzel dan niet en meld je gratis aan bij Future On Stage! Meer informatie op de website!

 


OPEN CALL: INPUT/OUTPUT

Voor de achtste keer organiseert Cultuurcentrum Brugge de tweejaarlijkse wedstrijd/tentoonstelling Input/Output. De wedstrijd voor actuele beeldende kunst Input/Output 2023 richt zich op jonge kunstenaar tussen 17 tot 34 jaar.

De winnaar ontvangt 5.000 euro en participeert aan de tentoonstelling in Exporuimte Poortersloge die onderdeel is van Triënnale Brugge 2024. Er is ook een aanmoedigingsprijs van 1.500 euro.

HIER vinden jullie het wedstrijdreglement/deelnemingsformulier.

Veel succes!