Bolster (voorheen Stichting Conservatorium Antwerpen) | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Koninklijk Conservatorium Antwerpen
  • Bolster (voorheen Stichting Conservatorium Antwerpen)

Bolster (voorheen Stichting Conservatorium Antwerpen)

Trots kondigen wij u de geboorte aan van Bolster.

Bolster is de vzw die de Vrienden Conservatorium Antwerpen én de Stichting Conservatorium Antwerpen verenigt. Beide organisaties steunen al vele jaren het ‘talent van morgen’, vanaf nu doen ze dat samen. Als je hetzelfde beoogt, kan je samen meer.
 
Een bolster is een lang, dik kussen dat andere kussens ondersteunt, zo vertelt ons het woordenboek. Dat ‘bekt’ niet alleen goed, het vertaalt ook perfect onze opdracht. Bolster wil precies dat lange, dikke kussen zijn waar studenten en docenten op mogen steunen.
 
Uiteraard nemen de Vrienden en de Stichting hun vaste initiatieven mee naar Bolster en blijven voorstellingen en concerten, masterclasses, studiebeurzen, bijzondere projecten, … onze steun genieten, maar samen zullen we ook nieuwe, kleine en grote projecten die ons Conservatorium bijvoorbeeld de digitale wereld zullen binnenleiden, ondersteunen.
Het Conservatorium Antwerpen streeft naar excellentie en Bolster wil en zal daar een belangrijke rol in spelen. 
 
Ook in de toekomst wordt u op de hoogte gehouden van al onze activiteiten en we hopen op u om van Bolster mee een succes te maken en kijken uit naar nieuwe leden. Vandaag presenteren we alvast het logo, een grafische weergave van ons doel: ‘het talent van morgen steunen’.

Hopelijk en misschien al bij het volgende benefietconcert met bijhorende ‘Maestro Honoris Causa’ heffen we samen het glas op Bolster. We zijn benieuwd naar uw commentaren want Bolster, dat zijn wij samen.

Kurt Van Eeghem & Denis Ghys,
ondervoorzitters vzw Bolster

Cathy Berx,
Voorzitter vzw Bolster

Word DONATEUR

Voor een jaarlijkse bijdrage van minimum €1.000 wordt u donateur van Bolster.
Stort uw bijdrage van minimum €1.000 op rekening BE98 3631 2781 2593 van de vzw Bolster, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen

 

Word PARTNER

Als bedrijf betaalt u een jaarlijkse bijdrage van €7.500 voor een partnership met Bolster en er wacht u een brede waaier van samenwerkingsmogelijkheden.

 

Contact

bolster.kca@ap.be